Wij verhuizen momenteel naar een andere lokatie!

 

Even geen draaiende printers. Productie wordt rond 8 juli weer rustig opgestart.

Ondertussen blijven wij bereikbaar via info@kleurdomein.nl

 

bezoek onze print/webshop

Over   Kleurdomein

ONZE EXPERTISE....

ADRES:

De Zodde 3

1231 MA  Loosdrecht

 

tel. 035 6409556

info@kleurdomein.nl

BEDRIJFS INFO:

KvK nr.: 32099615

Btw nr.: NL002001704B62

 

Bank nr.: NL60 ABNA 0435 166 506

OPENINGSTIJDEN:

 

Bezoek op werkdagen, op afspraak.

Als we op lokatie bezig zijn is de zaak gesloten!

 • FOTO AFDRUKKEN

   

  FOTO AFDRUKKEN

  Onze Foto & Fine Art prints vervaardigen wij m.b.v. Epson printers waarbij de nadruk ligt op hoge resolutie, groot kleurbereik, natuurlijke en precieze huidtonen én lange houdbaarheid. Lichtechte resultaten, tot 75 jaar in kleur en meer dan 100 jaar in zwart-wit. (Zie de testvoorwaarden op www.epson.com).

  Dankzij de UltraChrome K3 inktset alsook de Epson Micro Piezo ™- drukkoptechnologie kunnen wij de fijnste details tonen tot een maximale breedte van 110 cm. Dit maakt deze printers uitermate geschikt voor kunstreproducties, maar natuurlijk ook om gewoon het beste uit uw fotobestanden te halen.

  Wij printen op een 290 grms zwaar satin fotopapier uit de Hahnemuhle stal. Deze geeft schonere hoge lichten, diepere schaduwen, meer open middentonen en een verbeterde scherpte. Het parelglans oppervlak voorkomt reflecties en vingerafdrukken en geeft de uitstraling die uw foto verdient.

  Dit papier is tevens een stabiele basis voor afwerking met laminaat en het opplakken op b.v. dibond panelen.

   

   

 • FINE ART

   

  FINE ART

  Een greep uit de collectie

   

  Photo Rag

  Photo Rag van Hahnemühle, is een mat Fine Art materiaal uit 100% katoen. Hét materiaal voor Giclée printwerk. Ook erg populair bij fotografen vanwege de hoge printkwaliteit en zijn zachte en fluwelen structuur. Voor zowel kleur als zwart-wit prints. Door zijn lange houdbaarheid tevens erg geschikt voor kunstreproducties en archiveringsdoeleinden.

   

  Bamboo

  Hahnemühle Bamboo is ‘s werelds eerste digital Fine Art materiaal gemaakt van Bamboo vezels. Vergelijkbaar met de Photo Rag, maar met iets meer structuur (als fijn aquarel papier) en een lichte tint (offwhite). Moet je gezien en gevoeld hebben!

   

  Bariet papier

  Voor de Barietprint maken wij gebruik van ILFORD GALERIE GOLD FIBRE SILK.

  Bij menig fotograaf van de oude (analoge) stempel doet deze naam het hart sneller slaan. Barietpapier op vezelbasis heeft een unieke uitstraling die al meer dan een eeuw de standaard vormt voor kunstfotografen over de hele wereld. De structuur van dit papier is identiek aan die van traditioneel fotografisch barietpapier.

  Met name zwart-wit foto’s komen optimaal tot hun recht.

   

  Canvas

  Om de echte reproductiekwaliteit te verkrijgen die we giclée mogen noemen, maken we uitsluitend gebruik van het beste schilderslinnen met een prachtige witting. Geen dunne kunststof doekjes, maar het echte zware canvas voor optimale kleurweergave.

  Standaard wordt er opgespannen op de 2 cm. dikke classic spielatten.

  Deze latten zijn zogenoemd vingergelast om kromtrekken tegen te gaan.

  Wij verzorgen desgewenst ook het opspanwerk op museumlatten van 4 cm dik.

   

 • XL & SIGN

   

  XL & SIGN

  Groot formaat printwerk voor binnen en buiten.

  Denk hierbij aan volledige wandbekleding, groot formaat canvasprints, rollbanners en andere presentatiesystemen, spanbanners op buizenframe, maar ook aan alle denkbare maten stickers en posters

  In kleine en wat grotere oplages met de mooist denkbare kwaliteit.

 • PROJECTEN

   

   

  PROJECTEN

   

  Projecten groot en klein.

  Via onze facebookpagina link delen we recente projecten.

  In een later stadium gaan we op deze pagina meer foto's tonen en vertellen over de vele mooie projecten die we hebben mogen uitvoeren.